wiz

Wiz Kudowor

Vi kan nu med stolthed præsentere denne kunstner i særklasse. En af Afrikas mest anerkendte kunstnere. Hans malerier er blevet beundret til store udstillinger i det meste af verden. Er du interesseret i nogen af hans værker i vores shop kan du kontakte os pr tlf. eller mail. (tlf: 42362042)

Wiz Kudowor dimitterede i 1981 fra University of Science and Technology nu ( KNUST ) i Kumasi , Ghana med en BA (Hons) med speciale i maleri.

Han underviste i seks år før ahan blev fuldtids professionel kunstmaler, baseret i Accra, Ghana.
Han har haft talrige udstillinger i forskellige cstore gallerier rundt om i verden i lande som USA, Storbritannien, Canada, Holland , Japan, Malaysia, Tyrkiet , Tyskland og Sydafrika. Han har været involveret i en lang række kunstneriske og kulturelle Workshops, lærerige foredrag og andre associerede kunstneriske arrangementer

Han er repræsenteret i Ghana ved Artists Alliance Gallery og i USA ved African Encounters.
Wiz Kudowor er en af Ghanas mest førende og velansete Moderne kunstnere . Han kan opfattes som en trans- kulturel visionær som hans værker samtidig trækker på og skubber ud over faste rum og identiteter i en dynamisk søgen efter uhæmmet og universelle sandheder.
Han har designet og produceret offentlige kunstværker i Ghana , herunder et vægmaleri på Kwame Nkrumah Memorial Park , Accra. Hans værker er udbredt i både private og offentlige samlinger over hele verden.

Spread the love