Charles Nkomo

Charles Nkomo

Charles Nkomo, født i Bulawayo, Zimbabwe i 1974, er en abstrakt ekspressionistisk kunstner. Efter at have forladt skolen i 1993 studerede han på Mzilikaze Craft Centre i Bulawayo, hvor han specialiserede sig i kunst. Herefter blev han fast kunstner på Nationalgalleriet i Bulawayo. Nkomo nyder at male typiske afrikanske landsby scener, landskaber med huse og bygninger og landskaber, samt afrikanske kvinder på markerne, hvor mange af dem går på vej til bestemte destinationer, som det er typisk i deres hverdag. Til dette tilføjer Nkomo altid sin unikke og specielle blanding af lyrisk farvede abstraktioner, som er typisk og skildrende for hans stil.

Nkomo har hurtigt opnået international anerkendelse som kunstner, og hans malerier er i øjeblikket udstillet i mange gallerier og private boliger over hele verden, såvel Europa og USA. Han er på vej til at blive et stort navn indenfor moderne og abstrakt afrikansk kunst.

Her i Galleri MyTrunk har Charles Nkomo allerede indtaget pladsen som en af vores allermest populære kunstnere. Hans smukke farver og motiver har vist sig at passe rigtig godt ind i den skandinaviske stil og smag.

Spread the love